DYSTOPIA Haunted House - Parasite (INTENSE)

6. okt. 2023 - 4. nov. 2023

DYSTOPIA Haunted House er en interaktiv horrorlabyrint af 50+ skræmmende og forbløffende rum du går gennem i grupper af 3-6 personer. Inde i labyrinten venter skuespillere i special effects makeup og kostumer til at give dig dit livs største chok! Labyrinten indeholder special-designede lyd- og lys-effekter, dekorationer og skræmmende installationer.


Som gæst bliver du hevet ind midt i dystopisk fortælling, hvor du skal interagere med skuespillere og miljøet for at slippe levende ud.

DYSTOPIA Haunted House er en tour de force af horror, skræk og rædsel, når du skal navigere de små, mørke gange, designet til at vække ur-instinkterne, få blodet til at pumpe og adrenalinet til at suse i ørene!


DYSTOPIA Haunted House er baseret på forskning i horrorpsykologi gennem vores samarbejde med Recreational Fear Lab ved Aarhus Universitet. Den viden vi tilegner os inden for adfærd, psykologi og evolutionsbiologi, bliver brugt til at designe endnu mere skræmmende og bedre oplevelser for vores gæster.


INTENSE er for dig, der gerne vil have en endnu mere skræmmende og grænseoverskridende oplevelse end SCARY! Vi skruer op for skræmmefaktoren, berøringen, effekterne og gør det endnu mørkere! Ikke for sarte sjæle.


Træd ind i vores univers - hvis du tør...

Arrangør

Dystopia Entertainment

Telefon
53 892 666
Hjemmeside
https://dystopia.dk