"Når festen slutter" - Et foredrag om alkoholmisbrug af Niels "Niarn" Roos

27. sep. 2022 19.30 - 21.30

I Danmark er alkohol en stor del af vores kultur og en naturlig del af vores sociale samvær. Af samme grund oplever mange, som Niels Roos, at drikkeriet tager overhånd og ender med at ødelægge alt og tage styringen over tilværelsen. Vi glemmer ofte, hvor farligt alkohol egentlig er.

Niels Roos håber, at han med sin historie kan hjælpe mennesker med alkohol tæt inde på livet, hvad enten det er alkoholmisbrugere selv eller pårørende – venner, kolleger eller familie til en alkoholiker.

Niels’ historie handler om festen, der løb af sporet. Han var ikke den typiske alkoholiker, men han levede sin drengedrøm, der pludselig blev til et mareridt. Alkoholisme kan ramme alle, og det er derfor vigtigt at oplyse om denne sygdom, som mere end 200.000 danskere lider af.

I sit foredrag fortæller Niels Roos om sit mangeårige forhold til alkohol, herunder også om hvordan det blev til misbrug, de mange nedture undervejs, indlæggelsen, om kampen tilbage til livet og endelig, om hvordan det har påvirket ham at være døden nær pga. sit alkoholmisbrug.

Niels’ beretning er åben, ærlig og lægger ikke fingre imellem. Hans historie understøttes af billeder og video med en tilpasset mængde humor, men han viger aldrig fra alvoren i fortællingen.

Find billetter