En Skærsommernatsdrøm

Som i en klassisk Shakespeare komedie er intet hvad det ser ud til og historien bliver en fortælling i fortællingen, pakket ind i masser af humor. For Shakespeare er sjovt, meget sjovt endda, og En Skærsommernatsdrøm har et skønt og gakket karaktergalleri, som man ikke kan lade være at holde af.

Der er hertugen som har vundet en amazonedronning i krig. Fire unge elskende som elsker hinanden på kryds og tværs og hvor deres kærlighed og troskab bliver sat på en prøve. Der er en magisk alfeverden hvor alfekongen og dronningen skændes så meget at det sætter sine spor, helt ind i menneskenes verden. Vi har drille-alfen Puk som virkelig får lavet rav i hele fortællingen. Endeligt er der nogle håndværkere som har lavet en skuespillertrup, der har fået den store ære at spille en forestilling til den foromtalte hertugs bryllup. Det går ikke stille for sig, skal vi hilse og sige.

Handlingen foregår henover en dag hvor det meste af handlingen er om natten. Derfor kan man stille sig selv det spørgsmål om det er en drøm eller virkelighed det, der foregår. De centrale emner i stykket er kærlighed, jalousi og sorg, fortalt med masser af humoristiske indslag.

Er du forvirret og har mistet pustet? Det er helt normalt med En Skærsommernatsdrøm. Tempoet er højt, mens historien folder sig ud og forviklingerne tager fat. 

Arrangør

Teater Malstrøm

Telefon
42223959