Ukompliceret billetsystem til dit næste event

Et intuitivt billetsystem med personlig kundeservice og simpel prisstruktur, der altid er opdateret. Med andre ord – alt, hvad du behøver for, at dit arrangement kører som smurt.

Du er i gang på under to minutter
App skræddersyet til arrangører
Fast pris og ingen skjulte gebyrer

Virksomheder, som vi samarbejder med

IBA Erhvervsakademi Kolding - Uddannelser der virker logo
Koldinghus - kongeslot i Kolding logo
Dystopia Entertainment i Vejle - Vi er specialister i gys logo
Heyokay logo

Dit helt eget billetsystem

Billetsystemet er nemt at bruge for både dig og dine gæster. Du får din egen billetportal, hvor du har det fulde overblik og kan styre dine begivenheder. 

 

Systemet er bygget intuitivt, så det er nemt at bruge, uanset hvad du har af teknisk erfaring. Når du har oprettet dit første event, kan du være i gang med at sælge billetter på under to minutter. 

 

Dit system er altid opdateret, så du aldrig skal gå på kompromis med hastighed, funktioner eller design.

 

 

App til arrangører

Du kan nemt og sikkert stå for scanningen af billetter til dine begivenheder med Ticketheros app til arrangører. App’en kan bruges på alle slags telefoner og tablets. 

 

Det betyder, at du minimerer ventetiden for dine gæster, da billetscanningen fungerer lynhurtigt og kan benyttes på et ubegrænset antal enheder samtidig. Med vores teknologi tager det få øjeblikke at scanne, uanset om det gælder en enkelt billet eller en større gruppe.

 

På den måde har du altid et overblik over, hvor mange gæster du har lukket ind. Enhver scanning af billetter bliver valideret. Det sikrer dig mod snyd og kopiering af billetter.

Personlig kundeservice

Hvis du har spørgsmål til Tickethero om oprettelse af dit billetsalg, eller hvordan dine billetter bliver scannet, står vi altid klar til at hjælpe dig. 

 

Du kan altid forvente personlig og kompetent kundeservice på hverdage fra kl. 09.00-16.00, hvor vi svarer hurtigt og løser dine problemer. 

 

Hvis der mod forventning skulle opstå akutte problemer, har vi også oprettet en arrangørsupport, der tager imod henvendelser døgnet rundt. Så du altid kan få fat i os. 

Billetter til alt fra den intime yogatime til den store festival

Uanset om du kun skal bruge 25 billetter til din næste yogatime eller arrangerer en festival for flere tusinde mennesker, har vi en billettype, der dækker dine behov. 

 

Det er nemt for dig at oprette og administrere forskellige billettyper. Du kan også blande betalte og gratis billetter uden problemer. Hvis dit arrangement kun består af gratis billetter, er det gratis for dig at bruge vores system. 

 

Hvis du ønsker at gøre dine billetter personlige for en bedre kundeoplevelse eller tilføje et glas champagne i baren, gør du det med få klik. Kort sagt kan det hele lade sig gøre med Tickethero.

Vi sparer så mange timer på administration af vores events, efter vi skiftede til Tickethero. Vores konverteringsrate er steget markant og det kan mærkes på bundlinjen.

Jonas Vázquez Bøgh

Architect of Fear hos Dystopia Entertainment

Priser

Vores billetsystem er intuitivt, og derfor har vi også en prissætning, som er til at forstå. Du betaler ikke for at komme i gang, der er ingen bindingsperiode og heller ingen skjulte gebyrer. 

Hvis dine arrangementer er gratis, er det også gratis at bruge Tickethero. Det er da til at forstå. 

Til arrangementer med betalende gæster har vi et af markedets laveste billetgebyrer. Hvis du for eksempel har en billetpris på 100 kr. inkl. moms, ender billetgebyret på kun 9 kr. inkl. moms. 

Du kan udregne prisen og gebyret for dit arrangement med vores prisberegner som du finder herunder.

Gebyr- og prisberegner

Køber betaler gebyret Køber betaler gebyret

Billettens pris

{{ priceCalculatorResults.ticketPrice }}

Ticketheros gebyr

{{ priceCalculatorResults.ticketFee }}

Gebyrer for refundering, mobilepay,
support og lignende

{{ formatForCurrency(0) }}

Køberen betaler (inkl. moms)

{{ priceCalculatorResults.buyerTotal }}

Du tjener {{ priceCalculatorResults.totalEarnings }}

Opret dit første event og lad os ordne alt det praktiske med billetter