Billetsystem der ikke er en byrde

Dit billetsystem skal komplimentere din eventkoordinering. Med Tickethero kan du gnidningsfrit arrangere og afholde begivenheder og arrangementer. Du er i gang på under to minutter.

Vi kan hjælpe dig med at spare tid og penge på dit billetsalg

Tickethero er for dig der arrangerer begivenheder eller administrerer tilmeldinger. Vi kan hjælpe dig med håndtere salg af billetter, registrering af tilmeldninger, håndtering af betaling og adgangskontrol til dine arrangmenter.

Billetsystemet er nemt at bruge, både for dig og dine gæster. Du får din egen side, hvor du kan styre dine begivenheder og få overblik. Vi har gjort det så let som muligt, så alle uanset baggrund og erfaring kan komme i gang med at sælge billetter til deres begivenhender.

Topmoderne brugerflade

Vi sikrer at vores system altid er up-to-date. Det er slut med gamle systemer der ligner noget fra 90’erne. Du kan altid følge med i hvad vi udvikler af nye og spændende funktioner på vores blog.Førsteklasses support

Skulle du mod forventning have brug for hjælp, er vi klar til at hjælpe dig. Både på de sociale medier, E-mail, chat og telefon. Vi vil levere en fantastisk kundeservice.Tilpasses til dine behov

Skal du bare bruge 25 billetter til næste Yogatime? Eller skal du bruge flere tusinde billetter, til forskellige tidspunkter, med forskellige priser, på forskellige adresser? Tickethero kan det hele, uanset hvor simpel eller kompleks din begivnhed er.Simpel prisstruktur

Glemt alt om mange forskellige planer, tilføjelsesmoduler og andet. Vores prisstruktur er lige til at gennemskue.

“Vi sparer så mange timer på administration af vores events, efter vi skiftede til Tickethero. Vores konverteringsrate er steget markant og det kan mærkes på bundlinjen.”

Jonas Vázquez Bøgh

Architect of Fear hos Dystopia Entertainment

GRATIS BILLETTER

0 kr.

Det er helt gratis, både for dig og dine gæster, hvis dine billetter er gratis.

  • Ingen månedlige gebyrer eller binding

  • Ubegrænset antal brugere

  • Gratis support via telefon/chat/mail

  • Ingen opstartsgebyrer

Betalte billetter

3,2% +2,4 kr.

Pr. billet ekskl. moms.

  • Ingen månedlige gebyrer eller binding

  • Ubegrænset antal brugere

  • Gratis support via telefon/chat/mail

  • Ingen opstartsgebyrer

Non-profit

Er I en statsanerkendt non-profit organisation og har brug for et billetsystem? Kontakt os for en dialog om hvordan vi kan hjælpe jer.