Få flere modtagere til dit nyhedsbrev og spar tid

Med vores integration til Mailchimp, kan du helt automatisk få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev.

 

Mange arrangører bruger nyhedsbreve i deres markedsføring, blandt andet fordi konverteringsraten på nyhedsbreve er højere end på de sociale medier.

 

Derfor har vi udviklet vores Mailchimp integration, der helt automatisk tilføjer de gæster der ønsker det, til dit nyhedsbrev. På den måde kan du spare meget tid på administration og fokusere på at give dine gæster værdi via dit nyhedsbrev.

 

Mailchimp - Integration til nyhedsbrev via Tickethero

Automatiser tilmeldinger

Brug din tid på værdiskabende indhold med vores simple integration til Mailchimp

Har du brug for hjælp til opsætning af Mailchimp-integrationen? Læs vores hjælpecenter-artikel her, hvor vi går i dybden med integrationen, hvordan du kan bruge den og hvordan du sætter den op.

Hent automatisk lister

Det eneste du skal indtaste er din Mailchimp API nøgle. Derefter henter vi helt automatisk dine audiences, så du nemt kan vælge hvilken liste dine gæster skal tilmeldes.

Sæt egen tekst

Du har selv mulighed for at tilpasse teksten, dine gæster ser, når de får mulighed for at tilmelde sig dit nyhedsbrev. Det betyder at du også aktivt kan være med til at øge konverteringerne.

Globalt eller pr. event

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at bruge Tickethero. Derfor kan du opsætte integrationen på flere måder. Enten globalt, så du ikke behøver at bruge tid på at sætte det op for hvert event. Eller du kan også vælge at aktivere det fra event til event. Du kan endda vælge forskellige lister, til dine forskellige events.

Markedsføringsloven

Vi tilmelder selvfølgelig ikke gæster, der ikke udtrykkeligt har bedt om markedsføring fra dig. Det er netop også bedre at sende nyhedsbreve til personer der er motiveret for at få værdi fra dig.

Få flere modtagere af dit nyhedsbrev Prøv Tickethero og få automatiseret vækst på dine nyhedsbreve