Koldinghus

Branche: Museum

Koldinghus er et moderne museum og en seværdighed i verdensklasse med en prisbelønnet restaurering, store internationale særudstillinger og landets største samling af moderne dansk sølv. Tickethero hjælper Koldinghus med at administrere billetsalget til deres begivenheder. Læs om hvordan vi i fællesskab har fundet løsninger til at styre billetsalget på en COVID-19 venlig måde.

Dystopia Entertainment

Branche: Teater

Med over 50.000 skræmte gæster er Dystopia Entertainment en af landets førende skabere af horrorbaserede, interaktive events. Dystopia, Danmarks mest skræmmende Haunted House, bruger Ticketheros billetsystem til at sikre sine gæster en fantastisk oplevelse.

"Vi er glade for samarbejdet med Tickethero. De har ydet en fantastisk kundeservice og er der altid, når vi har brug for dem. De kommer med inputs til, hvordan vi kan forbedre og optimere vores kundeoplevelse samt rådgivning til, hvordan vi kan markedsføre os bedre online. Jeg anbefaler Tickethero til alle der har brug for en professionel partner til deres billetsalg."

Nanna Ebert

Kommunikations- og publikumschef & konstitueret direktør hos Koldinghus