Dystopia Entertainment tager kunderejsen til et nyt niveau ved hjælp af en digital indsats, der forbedrer deres kunders oplevelse i forbindelse med billetkøbet. Det sker i et tæt samarbejde med Tickethero og har blandt andet resulteret i færre kundeservice-henvendelser.


Vi har prøvet forskellige billetsystemer og er glade for at have fundet Tickethero. Det er mere simpelt end hvad vi har prøvet tidligere. Vi har nu brugt Tickethero siden 2019 og er glade for løsningen. Det er vigtigt for os at have et system der altid fungerer, da vi udelukkende sælger vores billetter online. Vi er mere end tilfredse over hvor stabil Tickethero-platformen er.. Vi er også begejstret for deres kundeservice. Har vi spørgsmål, er de ikke længere end et opkald eller en e-mail væk og de gør alt hvad de kan for at imødekomme vores behov og komme med kompetent sparring. Dystopias DNA består af frivillige. Uden dem vil vi ikke være i stand til at afholde events år efter år. En af måderne vi sætter pris på deres indsats er, med fribilletter til vores events. Ticketheros rabatkode funktion gør det muligt for os nemt at håndtere rabatkoder til vores frivillige. Tickethero er uundværlige for os i eventbranchen.

Om Dystopia Entertainment

Dystopia Entertainment er en eventvirksomhed med base i Vejle. De specialiserer sig i interaktive totalteater-oplevelser inden for horror-genren.

  • Dystopia har skræmt mere end 100.000 gæster
  • Vinder af Kulturprisen i Vejle 2020
  • 5. plads i "Danmark har talent" 2019
  • Arrangerer blandt andet et årligt tilbagevendende haunted house og et horror-motionsløb

"Vi sparer så mange timer på administration af vores events, efter vi skiftede til Tickethero. Vores konverteringsrate er steget markant og det kan mærkes på bundlinjen."

Jonas Vázquez Bøgh

Architect of Fear hos Dystopia Entertainment