Promovér din begivenhed med rabatkoder

Vi har udviklet et af de mest omfattende og brugervenlige rabatkodesystemer, så du kan administrere dine rabatkoder på en overskuelig og tidsbesparende måde.

Du kan bruge rabatkoder til at promovere dit event ved at f.eks. give rabat til de første 50 billetter, der bliver købt. Du kan give dine samarbejdspartnere rabat eller fri adgang til dine begivenheder.

Uanset om du ønsker at yde bedre kundeservice til gæster der har haft en uheldig oplevelse eller du vil promovere din begivenhed med en rabatkode til alle der modtager dit nyhedsbrev, har du muligheden for det samt meget mere med Tickethero.

Fælles eller unikke rabatkoder
Opret fælles rabatkoder der kan bruges af mange, eller opret unikke koder der kun kan bruges én gang.

Frihed til at vælge hvilken type rabat
Du kan helt selv vælge om du vil give dine gæster en fast rabat i kroner eller om de skal have rabatten som procenter.

Oversigt over hvilke rabatkoder der er brugt
Du får adgang til et overskueligt overblik over hvilke rabatkoder der er brugte og hvilke der ikke er.

Kommentarer på rabatkoder
Du behøver ikke bekymre dig om hvem det nu lige var du har givet dine rabatkoder til. Du kan nemlig tilføje en kommentar til hver rabatkode.

Begræns brugen
Mulighed for at begrænse hvad rabatkoderne kan bruges til. Det er alt fra specifikke tidspunkter og billettyper til udløbsdato og antal gange rabatkoden må bruges.

Begræns på e-mails
Har du brug for det kun er brugere med specifikke e-mailadresser der kan få rabat? Det er nemt med vores rabatsystem. Du kan også white-liste hele domæner.