Koldinghus bruger Tickethero til at hjælpe med billetsalget til deres begivenheder og det har især været en stor hjælp under COVID-19. Der har det været vigtigt for Koldinghus at finde løsninger, der kan være med til at sikre, at myndighedernes restriktioner om pladsbegrænsninger bliver overholdt.


Vi er så begejstrede for samarbejdet med Tickethero. Da COVID-19 kom til Danmark, stod vi med nogle udfordringer i forhold til billetsalget til vores begivenheder. I den forbindelse har det været fantastisk at have Tickethero som sparringspartner. Vi har i samarbejde fundet frem til rigtig gode løsninger, så vi har kunne afholde begivenheder for børn og voksne, med hensyntagen til at overholde myndighedernes restriktioner. Det har blandt andet været nemt for os at oprette mange tidsintervaller, hvor vi har kunne begrænse antallet af deltagere. Det gode værtskab er vores DNA og skal afspejles i alt, vi foretager os. Derfor skal vores billetsystem matche den gode oplevelse vi giver vores besøgende, når de besøger Koldinghus. Heldigvis har billetbestillingen og den fysiske adgangskontrol været nem at håndtere både for vores ansatte og vores besøgende. Den gode kundeservice vi altid får, når vi kontakter Tickethero, er uundværlig. De er der altid, selv ved de mindste spørgsmål. Det giver os en tryghed altid at vide, vi kan få fat i dem, uanset om det er i weekenden eller om aftenen. Deres supportmedarbejdere er imødekommende og får løst de udfordringer vi har. Da vi startede samarbejdet, kom Tickethero forbi for at sikre at løsningen fungerede optimalt til vores behov. Det har været med til at gøre os mere sikre på vores billetsalg og har givet os frihed til at kunne fokusere på vores gæsters oplevelse.

Om Koldinghus

Koldinghus er grundlagt i slutningen af 1200-tallet og opbygget gennem århundreder, hvor slottet har haft en omskiftelig tilværelse og mange forskellige funktioner som fæstning, kongeligt residensslot, ruin, museum og ramme om talrige forhandlinger.

  • Har årligt over 172.000 besøgende
  • Seværdighed i verdensklasse med en prisbelønnet restaurering
  • Store internationale særudstillinger
  • Landets største samling af moderne dansk sølv

"Vi er glade for samarbejdet med Tickethero. De har ydet en fantastisk kundeservice og er der altid, når vi har brug for dem. De kommer med inputs til, hvordan vi kan forbedre og optimere vores kundeoplevelse samt rådgivning til, hvordan vi kan markedsføre os bedre online. Jeg anbefaler Tickethero til alle der har brug for en professionel partner til deres billetsalg."

Nanna Ebert

Kommunikations- og publikumschef & konstitueret direktør hos Koldinghus