Danmark genåbner: Nu kan vi mødes igen

Nyheder

Danmark genåbner - Nu kan vi mødes og afholde events igen
Jesper Holst Jesper Holst

Jesper Holst Partner

2 minutters læsetid

Epidemikommissionen har anbefalet, at covid-19 ikke længere skal kategoriseres som en samfundskritisk sygdom. Derfor ophører alle coronarestriktioner fra og med 1. februar 2022.

Efter en hård nedlukning af kulturlivet, ser det endelig ud til at vi kan ånde lettet op og mødes igen.

Det betyder at alle der arrangerer begivenheder nu igen kan byde gæster på spændende kulturelle og festlige begivenheder.

I Tickethero er vi glade for, at der nu bliver åbnet op. Kulturen er en vigtig en del af vores samfund og gavner folkesundheden.

Som vores kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen udtaler:
I dag markerer en milepæl. Vi kan fjerne de sidste coronarestriktioner. Danmark og dermed kultur, forenings- og idrætslivet kan åbne på vid gab. Det er fantastisk. Efter næsten to år med restriktioner går vi nu endelig en mere normal hverdag i møde. En hverdag med vuggende menneskehav til koncerter, fyldte teatersale og fulde huse til idrætsarrangementer. Vi skal tilbage i vores fællesskaber. Jeg opfordrer alle danskere til at tage ud og nyde vores kulturliv – det vil jeg gøre.

Det kan være svært at komme i gang igen efter en længere periode med nedlukninger og aflysninger.
Som arrangør er det vigtigt at tage højde for de ændrede dynamikker i eventbranchen.
Husk derfor at

  • Der er mange om buddet. Brug flere kræfter på markedsføring
  • Sørg for at dine kontrakter med leverandører er opdateret og tager højde for den specielle situation vi kan risikere at stå i igen.
  • Sørg for at undersøge om der er andre store begivenheder i dit nærområde eller som kan have indflydelse på dit billetsalg
  • Dine gæster glæder sig til igen at kunne opleve kultur og arrangementer. Sørg for at gøre dit bedste for at give dem en god oplevelse.

Selvom restriktionerne er væk, skal vi stadig passe på hinanden – specielt de sårbare. Vi hos Tickethero håber på, at Covid19 kan holdes under kontrol, så vi undgår at lukke vores kulturliv igen.