Nu kan dine gæster betale med Google Pay

Produktopdateringer

Nu kan dine billetkøbere betale med Google Pay hos Tickethero
Jesper Holst Jesper Holst

Jesper Holst Partner

2 minutters læsetid

Vi har nu tilføjet muligheden for at dine gæster kan betale med Google Pay.

Hvad er Google Pay?

Google Pay er en digital tegnebogsplatform og onlinebetalingssystem udviklet af Google til at facilitere køb online og personligt på mobilenheder, hvilket gør det muligt for brugere at foretage betalinger med Android-telefoner, tablets eller ure.

Hvorfor er Google Pay godt for mit billetsalg?

Der er bred enighed om, at jo nemmere det er for forbrugere at betale, jo større konverteringsrate er der.

Så i stedet for at dine gæster skal rejse sig fra sofaen, finde deres VISA-kort frem og bruge MitID for at betale, kan de bruge platformer som Google Pay eller f.eks. MobilePay. Det er nemlig integreret på deres telefon og lige til at gå til.

Vi mener, at der skal være så få barrierer for at købe billetter. Derfor har vi også et bredt udvalgt af betalingsmuligheder for dine gæster. Vi tager imod alle gængse kort, MobilePay, Apple Pay og nu også Google Pay.

Google Pay logo

 

Hvad skal jeg som arrangør gøre?

Du skal absolut ikke gøre noget som helst. Vi har helt automatisk tilføjet det til bestillings-flowet, så dine gæster nemt og sikkert kan betale for deres billetter.

Som altid er Tickethero’s prisstruktur enkel og lige til at forstå. Derfor er der selvfølgelig heller ingen ændring for dig. Der kommer hverken ekstra-gebyrer eller prisstigninger på grund af Google Pay.