Praktikant til markedsføring og kommunikation hos Tickethero i foråret 2021

Nyheder

Jesper Holst Jesper Holst

Jesper Holst Partner

3 minutters læsetid

Få en praktikplads hos os og få solid erfaring du kan bruge i din erhvervskarriere.

Tickethero tilbyder en praktikplads til dig som studerende på en videregående uddannelse inden for markedsføring og kommunikation. Har du lyst til at omsætte din teoretiske viden til praksis hos os, hvor digital markedsføring og kommunikation er nogle af vores vigtigste redskaber? Så skal du læse med herunder.

 

Arbejdsopgaver

 

Vi har brug for dig til at hjælpe os med vores markedsføring som udelukkende foregår digitalt. Vi kan rigtig godt lide at måle på alt hvad vi kan komme til at måle på. Vi går mere op i resultater end mavefornemmelser.

 

Du har rig mulighed for at blive udfordret på det du har lært under din uddannelse. Vi benytter de nyeste teknologier og er ikke bange for at prøve nye ting. Vi sørger for at du bliver klædt rigtig godt på i forhold til din fremtidige karriere.

 

Vi finder i fællesskab ud af hvilke af nedenstående arbejdsopgaver du kommer til at arbejde med alt efter hvad der giver mening. Vi lytter også gerne, hvis du har andre opgaver du ønsker at stifte bekendtskab med.

 

 

Din profil

 

Vi søger en praktikant der synes markedsføring og kommunikation er helt vildt sjovt.

 

Vi forventer at du overholder aftaler og tør at komme på dybt vand (vi har en redningsvest et eller andet sted). Dine skrivefærdigheder er i orden og du er god til at formulere dig på tværs af kanaler. Hvis du ønsker en praktikplads hvor du kan få lov at lave kaffe, slappe lidt af og lave et par opgaver der alligevel bliver kasseret når du er færdig, læser du det forkerte praktikpladsopslag.

 

Vi lover at du får så meget erfaring med, som vi overhovedet kan stoppe i hovedet på dig. Til gengæld forventer vi du er helt klar til at få lavet noget markedsføring og indhold der virker! Vi forventer at du har styr på de grundlæggende færdigheder indenfor markedsføring og kommunikation og ikke er bange for at lære nyt og vigtigst af alt, træde i spinaten.

 

Om Tickethero

 

Tickethero er et gratis webbaseret SaaS-system (Software as a Service), hvor eventarrangører – både private og virksomheder -kan tilkoble sig systemet, så de sparer tid og penge på administration af billetsalg, adgangskontrol og betaling.

 

Vi tilbyder:

 

 

Praktisk information

 

Arbejdsplads: Den Hvide Facet 1 7100 Vejle

 

Arbejdspladsen ligger centralt i vejle med fire minutters gang til Vejle banegård.

 

Praktikken er ulønnet.

 

Startdato: Så hurtigt som muligt

 

Varighed: Som udgangspunkt 3 mdr. med mulighed for forlængelse. Vi tilpasser forløbet til dig.

 

Mødetider: Mellem 07.30 – 08.30 til 15.30 – 16.30 men kan variere og aftales individuelt.

 

Vi tager selvfølgelig hensyn til eventuelt sideløbende undervisning og eksamensperioder.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jesper på jesper@tickethero.dk eller på 91532324.

 

Søg praktikpladsen

 

Du skal søge praktikpladsen hos Tickethero hvis du har gåpåmod og lyst til at lære mere om markedsføring i praksis. Det er vigtigt for os at begge parter får noget ud af samarbejdet. Vi er forpligtet til at lære dig en masse om markedsføring, men til gengæld forventer vi at du giver den en skalle.

 

Send din ansøgning og CV til jesper@tickethero.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du være up-to-date med hvordan du bedst markedsfører dit event? Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag

Du modtager tips og tricks til hvordan du kan markedsføre dit event og sælge flere billetter.

App screenshot