Tickethero vækster trods COVID-19

Nyheder

Jesper Holst Jesper Holst

Jesper Holst Partner

1 minuts læsetid

Vi er blevet interviewet til Mikropol om hvordan vores rejse startede, hvor vi er i dag og om vores forhåbninger om fremtiden.

Vi er blevet interviewet til Mikropol og det har udmøntet sig i en artikel, hvor vi fortæller om hvordan Tickethero startede på et lille 12 m2 kontor i et kontorfællesskab til hvordan vi har hjulpet eventarrangører under COVID-19 og nu har fået vores egne lokaler.

28-årige Jesper Holst og 30-årige Andreas Herss er en driftig iværksætterduo. De driver i dag den succesfulde billetplatform Tickethero fra nye topmoderne rammer i Den Hvide Facet, hvor der er hele 150 m2 at boltre sig på. Succesen skyldes et gratis webbaseret SaaS-system (Software as a Service), hvor eventarrangører kan tilkoble sig systemet, så de sparrer tid og penge på administration af billetsalg, adgangskontrol og betaling.

Vi er specielt stolte af, at kunne tilbyde vores billetsystem helt gratis til vores arrangører. For dem betyder det, at de ikke bliver bundet eller har faste omkostninger ved at have et online billetsalg. Specielt her i krisen har det vagt begejstring.

Du kan læse artiklen om Tickethero på Mikropol👈